Πανελλήνιο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη δερματοσκόπηση
174
post-template-default,single,single-post,postid-174,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Πανελλήνιο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη δερματοσκόπηση

Πανελλήνιο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη δερματοσκόπηση

Στη σχετικά νέα απεικονιστική και διαγνωστική μέθοδο παθήσεων του δέρματος, της δερματοσκόπησης, επικεντρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου του 2011 στη Θεσσαλονίκη από την η Α’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του ΑΠΘ.
«Ψυχές» του σεμιναρίου ήταν ο διευθυντής της Α’ Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νοσημάτων -καθηγητής Δερματολογίας, Δημήτριος Ιωαννίδης και η υπεύθυνη του Δερματοσκόπησης – επίκουρη καθηγήτρια, Ελισάβετ Λαζαρίδου. Ομιλητές ήταν διακεκριμένοι – στον τομέα αυτό- ξένοι κι Έλληνες ειδικοί.
Το παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 δερματολόγοι από όλη την Ελλάδα.

  • Στη φωτογραφία από αριστερά οι ομιλητές του συνεδρίου, Ε. Λαζαρίδου Επικ. Καθηγήτρια Δερματολογίας ΑΠΘ της Α’ Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής , I.Zalaudek Καθηγήτρια Δερματολογίας της Ιατρικής Σχολή του Graz στην Αυστρία , Γ. Χαϊδεμένος Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος , Δ. Ιωαννίδης Καθηγητής Δερματολογίας ΑΠΘ και Διευθυντής Α’ Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων, Θεσσαλονίκη- G.Argenziano Καθηγητής της Δερματολογίας στην Ιατρική Σχολή Reggio Emilia στην Ιταλία.