Μεσοθεραπεία JALUPRO Classic - Λαζαρίδου
551
page-template-default,page,page-id-551,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Μεσοθεραπεία JALUPRO Classic

Η μεσοθεραπεία JALUPRO Classic είναι μια εξαιρετική ελβετικής πατέντας, θεραπεία, για ενυδάτωση και μείωση ρυτίδων.
Πρόκειται για μια κλινικά δοκιμασμένη μεσοθεραπεία προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα αμινοξέων.

Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει λάμψη και σφριγηλότητα στο θαμπό δέρμα και παράλληλα το σύμπλεγμα αμινοξέων μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος (προσώπου και σώματος) και τις λεπτές γραμμές, τα σημάδια έκφρασης, βελτιώνει την εμφάνιση των σημαδιών.

 

Η συγκεκριμένη μεσοθεραπεία είναι ενέσιμη.

 

Η διαφορά στην ποιότητα του δέρματος φαίνεται άμεσα. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ αλλά και στα αμινοξέα, η επιδερμίδα δείχνει γρήγορα πιο ενυδατωμένη και λαμπερή, ανακτώντας τη χαμένη ελαστικότητα της.

 

Η μεσοθεραπεία Jalupro Classic ενεργοποιεί τη κολλαγονογένεση, την ανάπτυξη και την παραγωγή των ινοβλαστών. Με αυτό τον τρόπο, το αποτέλεσμα της θεραπείας έχει διάρκεια από 3-6 μήνες.

 

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται, η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε 10-15 ημέρες από 3 έως 4 συνεδρίες, δύο φορές το χρόνο.