Κρυολιπόλυση - Μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους
42
page-template-default,page,page-id-42,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μια πολύ σύγχρονη, ακίνδυνη, μη επεμβατική μέθοδος θεραπείας για τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους, ενώ συμβάλει και στη σύσφιξη του δέρματος. Τα αποτελέσματά της είναι εντυπωσιακά.

Για την κρυολυπόλυση χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός ο οποίος τοποθετείται στα επιθυμητά σημεία. Με την έντονη ψύξη που εφαρμόζεται, προκαλείται μείωση των λιποκυττάρων λόγω της συρρίκνωσης και διάλυσής τους. Αυτό συμβαίνει διότι τα λιποκύτταρα έχουν μεγαλύτερα ευαισθησία στο κρύο από άλλα κύτταρα του σώματος. Εκτιθέμενα σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία αποβάλλουν τα λιπώδες περιεχόμενο τους μέσω του λεμφικού συστήματος. Ταυτόχρονα δεν  επηρεάζονται οι γύρω υγιείς ιστοί όπως νεύρα, μύες, αγγεία κ.ά, διότι τα υπόλοιπα κύτταρα δεν είναι ευπαθή στο κρύο.

Σε διάστημα έως και 3 μηνών μετά την κρυολιπόλυση, η μείωση του συσσωρευμένου λίπους μπορεί να φτάσει έως και το 45%. Εκτός από την αφαίρεση του εντοπισμένου λίπους, βοηθάει και στην αύξηση του μεταβολισμού.

Η Δερματολόγος Δρ. Μπέττυ Λαζαρίδου εφαρμόζει την κρυολιπόλυση στο Ιατρείο με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο αριθμός των συνεδριών (1-3) είναι συνάρτηση των αναγκών του κάθε ατόμου ξεχωριστά.