Εμφυτεύματα υαλουρονικού | Θεσσαλονίκη | Μπέτυ Λαζαρίδου
30
page-template-default,page,page-id-30,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια γλυκοπρωτείνη του δέρματος που έχει την ικανότητα της μεγάλης δέσμευσης νερού (1 μόριο υαλουρονικού οξέος δεσμεύει 6 μόρια νερού). Όταν με την πάροδο της ηλικίας το υαλουρονικό οξύ που έχει ο οργανισμός χάνεται, μαζί του χάνεται και η απαραίτητη υγρασία του δέρματος που το καθιστά σφριγηλό και νεανικό.

Η έγχυση υαλουρονικού οξέος στο δέρμα χρησιμοποιείται ευρύτατα καθώς είναι ένα απολύτως ασφαλές υλικό που παράγει και ο ίδιος ο οργανισμός και γι΄αυτό δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες παρενέργειες.

Το υαλουρονικό οξύ έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην κάλυψη του ελλείμματος στις ρινοπαρειακές αύλακες, στις ρυτίδες του καπνιστή,στις κάθετες ρυτίδες του στόματος, στα ζυγωματικά, στα χείλη και γενικά όπου παρατηρείται μείωση του επιθυμητού όγκου.

Η έγχυση του υαλουρονικού στο δέρμα γίνεται με πολύ μικρές βελόνες ενώ πριν από την εφαρμογή του, χρησιμοποιείται ειδική αναισθητική κρέμα για να ελαχιστοποιηθεί ο πόνος.

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και άμεσο. Η απορρόφησή του από τον οργανισμό διαρκεί 8 -14 μήνες μετά την έγχυσή του.

Πριν από την εφαρμογή του η Δερματολόγος Δρ. Μπέττυ Λαζαρίδου, μελετά και εντοπίζει τις ατέλειες, σχεδιάζει τις γραμμές εφαρμογής ώστε να μη δημιουργηθούν ασυμμετρίες και το εγχύει στα σημεία που χρειάζονται ενίσχυση. Έχει λάβει ειδική εξειδίκευση στο εξωτερικό για τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως.