ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ CYNOSURE ELITE+, ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ - Λαζαρίδου
554
page-template-default,page,page-id-554,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ CYNOSURE ELITE+, ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ

Το Cynosure Elite+ είναι το πλέον σύγχρονο λέιζερ Αλεξανδρίτη, αφού παρέχει μόνιμα και γρήγορα αποτελέσματα με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, λόγω της δυνατότητας εξατομίκευσης των παραμέτρων, αναλόγως του τύπου της τρίχας και του δέρματός σας.

Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη πλατφόρμα που συνδυάζει την τεχνολογία Αλεξανδρίτη με αυτή του Nd-Yag. Η αποτρίχωση με Cynosure Elite+  laser Αλεξανδρίτη έχει αποδειχθεί η πλέον ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης.

 

Το Cynosure Elite+  Laser Αλεξανδρίτη παράγει δέσμη φωτός που είναι σχεδιασμένη να απορροφάται κατά κύριο λόγο από τη μελανίνη (τη χρωστική των τριχών) και να προκαλεί θερμική βλάβη στο στέλεχος και το θύλακα της τρίχας, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Ο θύλακας της τρίχας καταστρέφεται και η σκούρα τελική τρίχα απομακρύνεται οριστικά.

 

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως είναι  το χρώμα της τρίχας, το πάχος της, η περιοχή του σώματος, το χρώμα του δέρματος