Θεραπεία Ευρυαγγειών |Θεσσαλονίκη | Μπέτυ Λαζαρίδου
35
page-template-default,page,page-id-35,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

LASER ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

Το πλέον σύγχρονο λέϊζερ Nd-YAG τεχνολογίας Cynosure elite+ που διαθέτει στο Ιατρείο της η Δερματολόγος Δρ. Μπέττυ Λαζαρίδη, είναι μια πολυβραβευμένη πλατφόρμα που συνδυάζει την τεχνολογία Αλεξανδρίτη με αυτή του Nd-Yag.

Μπορεί να αντιμετωπίσει αγγειακές βλάβες, όπως ευρυαγγείες, προσφέροντας οριστική βελτίωση ή και εξάλειψη άλλων αθώων αλλά αντιαισθητικών βλαβών στο πρόσωπο και τον λαιμό.

 

Η τεχνολογία Αιχμής που διαθέτει το Nd-YAG laser cynosure elite με μήκος κύματος στα 1064nm, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Προϋπόθεση όμως για τη χρήση και του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού, είναι ο ειδικός ιατρός, ο Δερματολόγος, να έχει εξετάσει προηγουμένως κάθε βλάβη ξεχωριστά, προκειμένου αυτή να μην υποκρύπτει κακοήθεια. Διότι με τη χρήση του laser, μια βλάβη μπορεί να εξαφανιστεί από την επιφάνεια του δέρματος, αλλά να υποβόσκει, χωρίς να δίνει εμφανή σημάδια.

 

Βλάβες δέρματος

 

Το σύστημα Cynosure elite διαθέτει την εφαρμογή Nd–YAG laser που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

 

  • Ευρυαγγείες και σημάδια ερυθρότητας στο πρόσωπο. Συνήθως οφείλονται σε ροδόχρου νόσο.
  • Κερασοειδή ή Κερασόχροα Αιμαγγειώματα σε διάφορα σημεία του σώματος, υπό τη μορφή σκούρων κηλίδων σε απόχρωση από ανοιχτό κόκκινο έως βαθύ μπορντό, επίπεδες ή θολωτές, που μοιάζουν με σπίλους (ελιές) αλλά δεν είναι. Απαιτείται έλεγχος προηγουμένως.
  • «Φλεβικές λίμνες» που εμφανίζονται κυρίως στα χείλη ηλικιωμένων. Είναι μια μαλθακή, ευπίεστη, κυανοϊώδη βλάβη. Απαιτείται έλεγχος πριν από την θεραπεία.
  • Ποικιλοδερμία του Civatte που εμφανίζεται ως αλλαγή χρώματος στο δέρμα στις πλάγιες περιοχές του λαιμού, στα μάγουλα και συχνά στο άνω μέρος του θώρακα. Απαιτείται έλεγχος πριν από την θεραπεία.
  • Ακμή, για την απάλειψη ή αισθητή μείωση των χρωματικών βλαβών και των ουλών που προκάλεσε, μετά τη θεραπεία της νόσου.
  • Ανάπλαση του προσώπου, με τη λείανση των ρυτίδων και τη σύσφιξη του δέρματος.
  • Αποτρίχωση με ασφάλεια, ακόμη και σε άτομα με σκούρο χρώμα δέρματος και τρίχας.

 

Η θεραπεία είναι ασφαλής με εμφανή αποτελέσματα ακόμη και από την 1η συνεδρία. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν μια ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί σε λίγες ώρες και ο ασθενής επιστρέφει αμέσως στις δραστηριότητές του.