Εξοπλισμός ιατρείου της Δερμοτολόγου Δρ. Λαζαρίδου στην Θεσσαλονίκη
10
page-template-default,page,page-id-10,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Εξοπλισμός ιατρείου της Δερμοτολόγου Δρ. Λαζαρίδου

Το Ιατρείο της Δερματολόγου Δρ. Λαζαρίδου, διαθέτει πολύ σύγχρονο και ασφαλή εξοπλισμό για τη σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, για την εφαρμογή θεραπειών αναζωογόννησης και αντιγήρανσης, για λιπόλυση και κρυολιπόλυση, για αντιμετώπιση των ευρυαγγειών και ουλών προσώπου και σώματος αλλά και για αποτρίχωση.

Ειδικότερα:

LASER

Το πλέον σύγχρονο laser NdYAG τεχνολογίας Cynosure elite+, είναι μια πολυβραβευμένη πλατφόρμα που συνδυάζει την τεχνολογία Αλεξανδρίτη με αυτή του Nd-Yag. Η τεχνολογία Αιχμής που διαθέτει το Nd-YAG laser cynosure elite με μήκος κύματος στα 1064nm, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι θεραπείες Laser που εφαρμόζονται είναι με παραμετροποίηση που εξασφαλίζει το ταχύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τη μέγιστη ασφάλεια. Τα laser έχουν εφαρμογή σε:

Ανάπλαση και σύσφιξη προσώπου και σώματος

Ευρυαγγείες προσώπου και σώματος

Πανάδες – εφηλίδες

Αφαίρεση κόκκινων σπίλων (ελιές)

Αποτρίχωση για γυναίκες, άνδρες και σκούρες επιδερμίδες

Λιπόλυση εντοπισμένου λίπους

Ραδιοσυχνότητες (RFI)

Εφαρμόζονται ειδικές θεραπείες δερματικής σύσφιξης προσώπου και σώματος με ειδικά προγράμματα ραδιοσυχνοτήτων.

Θεραπεία κρυολιπόλυσης για δερματική σύσφιξη σώματος και προσώπου και για αντιμετώπιση εντοπισμένου λίπους.

Φωτοθεραπεία

Καινοτόμος τεχνολογία Omnilux™  με δύο ειδικές κεφαλές θεραπευτικού φωτός. Για μη επεμβατική κυτταρική διέγερση και αναγέννηση.

Ominux Blue light therapy

θεραπεία της ακμής

επούλωση βλαβών του δέρματος

Omnilux Red light therapy

αντιγήρανση, αναζωογόνηση

θεραπεία υπερκερατώσεων

Κρυολιπόλυση

Το νέο σύστημα ECOCRYO χρησιμοποιείται γι την λιποδιάλυση του τοπικού πάχους.

Διαθέτει μεγάλες και επίπεδες κεφαλές με εφαρμογή ήπιας αναρρόφησης, απόλυτα ελεγχόμενη θερμοκρασία με πολλούς αισθητήρες για απόλυτη αξιοπιστία και μηδενικό κίνδυνο πρόκλησης βλαβών. Αποκλείει την πρόκληση εγκαυμάτων ή άλλης παρενέργειας. Δεν επηρεάζει το δέρμα, αλλά μόνο τον λιπώδη υποδόριο ιστό.

Μετά από κλινική εξέταση, η Δερματολόγος Δρ. Λαζαρίδου θα σας συστήσει ποια είναι η καταλληλότερη θεραπεία για εσας, τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα αποκατάστασης, ποιος εξοπλισμός θα αξιοποιηθεί και πόσες συνεδρίες μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.