Το κοινό ενημερώνεται για την ψωρίαση - Ενημερωτική εκδήλωση
131
post-template-default,single,single-post,postid-131,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Το κοινό ενημερώνεται για την ψωρίαση

Το κοινό ενημερώνεται για την ψωρίαση

Ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» με θέμα: «Ψωρίαση» στη Θεσσαλονίκη στις 10/07/2018, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς.
Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου Επιδέρμια κ. Κουκοπούλου.
Στις συμμετέχουσες ομιλήτριες ήταν η Δρ. Μπέττυ Λαζαρίδου, Δερματολόγος -Αφροδισιολόγος, Αν. Καθηγήτρια Δερματολογίας, Διευθύντρια  Β’  Δερματολογικής Κλινικής  Α.Π.Θ,  Γ.Ν. Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκης.

Οι ομιλήτριες προσέγγισαν σφαιρικά την νόσο της ψωρίασης. Με τις ομιλίες τους ενημέρωσαν αναλυτικά και εμπεριστατωμένα το κοινό για τη νόσο, τις συννοσηρότητες, τις θεραπευτικές επιλογές και τις νέες εξελίξεις πάνω στην ψωρίαση και την ψωριασική ονυχία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των ασθενών σχετικά με τη νόσο. Η ενεργή συμμετοχή του κοινού με πληθώρα ερωτήσεων, ανέδειξε τους προβληματισμούς των ασθενών με ψωρίαση.